Marknadens bästa kosttillskott

Vi är alla gjorda av någonting speciellt, så berätta för oss: vilken är din hemliga ingrediens?

Om oss

Bionic Gorilla

Vi på Bionic Gorilla tror på att en hälsosam kropp och sinne leder till hälsosamma val i det vardagliga livet. En viktig del till att erhålla en hälsosam kropp är genom att veta vad man får i sig. Just därför jobbar vi extra hårt med att kunna ge våra kunder de absolut bästa kosttillskotten som finns på marknaden.

bottles sold
2, 0 M
customers served
0 K

 

Hos Bionic Gorilla lever vi enligt filosofin att en hälsosam kropp och ett friskt sinne bidrar till sundare och mer medvetna val i det dagliga livet. Vi förstår att varje steg på din wellness-resa är en del av en större process, och vi är här för att stödja och vägleda dig på varje etapp.

En avgörande faktor för att uppnå en hälsosam kropp är att förstå och övervaka vad vi konsumerar. Vi tror att näringsintaget spelar en kritisk roll i vår allmänna hälsa, fysiska prestanda och mentala välmående. Därför engagerar vi oss helhjärtat i att tillhandahålla de bästa kosttillskotten på marknaden för våra kunder.

Vårt team av specialister inom nutrition och wellness arbetar ständigt med att forskning och produktutveckling. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa kosttillskott som är vetenskapligt bevisade att bidra till hälsa och välbefinnande. Varje produkt vi erbjuder har utformats med noggrann hänsyn till ingrediensens kvalitet, källa, potens och absorption.

Men vår insats slutar inte med att bara leverera produkter. Vi strävar också efter att utbilda våra kunder om vikten av balanserad kost och sund livsstil. Genom att ge dem tillgång till en rikedom av informationsresurser, inklusive expertguider, bloggar och interaktiva seminarier, hoppas vi uppmuntra till självupptäckt och informerade beslut när det gäller hälsa och näring.

På Bionic Gorilla går vi den extra milen för att se till att våra kunder får den allra bästa servicen. Vi är stolta över vår dedikerade kundtjänst-team som alltid är redo att svara på frågor och erbjuda individuell rådgivning. Oavsett om du är nybörjare på din hälsoresa eller en veteran, kan du lita på oss för att ge dig den bästa supporten.

Genom att sätta våra kunders välmående i första rummet, strävar Bionic Gorilla efter att vara mer än bara ett kosttillskottsbutik. Vi är en partner i din strävan att leva ett hälsosammare, lyckligare och mer balanserat liv.

how it works

Kvalitet och information är allt.

På Bionic Gorilla bryr vi oss mycket om kvalitén på våra produkter vilket är anledningen till att vi håller extra koll på våra produkter genom alla stadier av formeln, produktion, paketering och inköp. Vi informerar även våra kunder om alla ingredienser, smakelement och färgkomponenter genom våra förpackningsetiketter, vilket ger all den information som behövs för att konsumera våra kosttillskott, speciellt vid allergier. Alla våra produkter går igenom inspektion enligt svensk konsumtions lagstiftning.

Our Brands